Rababertaatje is simpel: plak bladerdeeg, een schep aangezoette yogurt (maar creme fraiche of iets anders mag ook) en dan rabarber. Die had ik eerder in de oven met een scheut sinaasappelsap en veel suiker al tot compote gekookt. In de oven ermee, klaar!
Een wat soggy pasta, met courgette en citroen, en zelfgemaakte pesto bovenop!
Courgette in strips snijden, bakken met wat knoflook, een scheut citroen, peper en zout erbij. De pesto is gemalen knoflook, basilicum, wat cashewnoten, peper, zout, wat gedroogte tomaat.
Aardbei met peper en basilicum. Klinkt raar, maar is (verassend) lekker! Ans was minder avontuurlijk en at haar aardbeien met cottage cheese-honing erop.
Ervoor een pasta-salade, met pasta, tomaatjes, olijven, komkommer, spinazie en seitan. Zo lekker dat het al op was voor de foto gemaakt was.
Komkommer, lenteui, knoflook, peper, zout, olijfolie, azijn en een blik gepelde tomaten. Komkommer en lenteui fijnsnijden, de rest in keukenmachine of blender. Goed koelen en opeten.