22-12-2005: Roti, boontjes en tofu
Dit is lekker, bijna zo goed gelukt als van de surinamer. Vooraf had ik bricotti met kastanjeboleet, en toe nog een restje groene thee ijs.

Rotti (kant en klaar)
Tofu
Spercieboontjes
2 Eieren
Uitje
Knoflook
Zoete ketjap
limoensap
kurkuma
kerrie
Ei koken, spercieboontjes blancheren. Tofu in stukjes, even laten uitlekken.
Eieren pellen en in kerrie dopen. Ook nog even bakken in beetje olie, zodat de kerrie erin trekt.
Bakken in olie, dan de ui en knoflook en boontjes bakken, sojasaus, limoen en en kurkuma erop. Klaar!

Rotti (kant en klaar)
Tofu
Spercieboontjes
2 Eieren
Uitje
Knoflook
Zoete ketjap
limoensap
kurkuma
kerrie
Ei koken, spercieboontjes blancheren. Tofu in stukjes, even laten uitlekken.
Eieren pellen en in kerrie dopen. Ook nog even bakken in beetje olie, zodat de kerrie erin trekt.
Bakken in olie, dan de ui en knoflook en boontjes bakken, sojasaus, limoen en en kurkuma erop. Klaar!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home