3-12-2005: Dinges met artisjokken en tomaat
De dinges was gevuld met kaas. En de tomatensaus is het Ome Rinus-recept, met een scheutje wijn.

Lente-ui
knoflook
blik tomaten
(wijn)
Artisjok uit blik.
Ui en knoflook bakken, blik tomaten erbij, uitgebreid de tijd geven in laten koken. Scheutje wijn erbij. Als goed ingekookt dan de artisjok erbij. Zout en peper naar smaak, dinges koken. En klaar is het alweer.

Lente-ui
knoflook
blik tomaten
(wijn)
Artisjok uit blik.
Ui en knoflook bakken, blik tomaten erbij, uitgebreid de tijd geven in laten koken. Scheutje wijn erbij. Als goed ingekookt dan de artisjok erbij. Zout en peper naar smaak, dinges koken. En klaar is het alweer.
1 Comments:
Lovely blog thanks for taking the time to share this.
Post a Comment
<< Home