Monday, January 02, 2006

2-1-2006: Gevulde paprika, aardappels en courgette

De puntpaprika's heb ik gevuld met feta. Vooraf sla met mozarella en wat gevulde dadels.



dadels
monchou

Dadels doornsijden, pit eruit en beetje monchou erin.



sla
mozarella
dressing bv wat balsamico-azijn

Tsja, alle ingredienten combineren: sla, mozarella en wat je verder lekker vind: kappertjes, olijven, etc etc.



(punt)paprika
aardappels
courgette
feta
ui
knoflook

Aardappels 10 minuutjes voorkoken. Intussen paprika, courgette en uitje over de lengte doorsnijden. Aardappels afgieten, (olijf)olie in ovenschaal. Alle groenten erin. Wat knoflookstukjes en provinciale kruiden (tijm, rozemarijn enzo) erover. 30 minuten in de oven, af en toe even omschudden. Feta verkruimelen en in de paprika doen, evt nog wat balsamico-azijn erover. Nog 15 minuten in de oven.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home