12-11-05: Pompoentaart
Pompoen-mozarella-taart, de pompoen met rode/oranje schil is meestal niet zo vezelig.
Pompoen - 12-11-05
gedroogde tomaatjes
ui
mozarella
bloem
bakpoeder
water
zout
olie
Deegje kneden van bloem, beetje meel eventueel, water en bakpoeder. Taartvorm mee bekleden, even voorbakken.
Pompoen koken tot goed zacht, dan in vergiet,
ui bakken, pompoen er weer bij, bakken en stukdrukken met een lepel, je krijgt dan een pompoenpuree. Op smaak brengen met peper, zout en fijngesneden gedroogde tomaatjes. Pompoenpuree in vorm scheppen. Mozarella erop, en bakken tot deeg stevig is en vulling warm.
Pompoen - 12-11-05
gedroogde tomaatjes
ui
mozarella
bloem
bakpoeder
water
zout
olie
Deegje kneden van bloem, beetje meel eventueel, water en bakpoeder. Taartvorm mee bekleden, even voorbakken.
Pompoen koken tot goed zacht, dan in vergiet,
ui bakken, pompoen er weer bij, bakken en stukdrukken met een lepel, je krijgt dan een pompoenpuree. Op smaak brengen met peper, zout en fijngesneden gedroogde tomaatjes. Pompoenpuree in vorm scheppen. Mozarella erop, en bakken tot deeg stevig is en vulling warm.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home