01-11-05: Zoete en gewone aardappel
Zoete aardappel duikt hier vaak in de herfst op. Beetje een kruising tussen aardappel en wortel. Morgen nog een recept, maar nu uit de oven...
Zoete aardappel
Aardappel
Paprikaatje
lenteuitje
rode wijn
Zoete aardappel en aardappel schillen, in plakjes snijden. Ovenschotel invetten. Aardappel en zoete aardappel erin, paprika in reepjes en erbij, uitje ook. Peper en zout erover. In de hete oven. Na een kwartiertje omscheppen, wat wijn erover. Evt afdekken met folie of ovenschotel-deksel.
Lekker met mayo die je losroert met wat limoensap.
Toe espresso en tiramisu (uit de winkel).
Zoete aardappel
Aardappel
Paprikaatje
lenteuitje
rode wijn
Zoete aardappel en aardappel schillen, in plakjes snijden. Ovenschotel invetten. Aardappel en zoete aardappel erin, paprika in reepjes en erbij, uitje ook. Peper en zout erover. In de hete oven. Na een kwartiertje omscheppen, wat wijn erover. Evt afdekken met folie of ovenschotel-deksel.
Lekker met mayo die je losroert met wat limoensap.
Toe espresso en tiramisu (uit de winkel).
3 Comments:
TEst
hoe herken je zoete aardappel?Marianne
Het is een soort raap, bordeaurood aan de buitenkant. Ook wel Yam genoemd.
Post a Comment
<< Home