Oud voorgekookt
Saturday, January 14, 2006
14-1-2006: Groenten en geitenkaas
Zoete aardappel, gewone aardappel, uitje, courgette en knoflook in olijfolie in de oven.
Geitenkaas er na een half uurtje bij, nog 15 minuten laten, dan opeten!
posted by Jasja at
19:34
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
Previous Posts
14-1-2006: Koffieijs, meringue
8-1-2006: Tortellini, ananastaartje
6-1-2006: Hutspot
4-1-2006: Udon noodles met witlof en tempeh
3-1-2006: Pizza!
2-1-2006: Gevulde paprika, aardappels en courgette
1-1-2006: spruitjes en hazelnoot-vijgen-dadelijs
30-12-2005: Boerenkool en tempeh
28-12-2005: Spinazie tagliatelle, gevulde courgette
27-12-2005: Laksi met lotus en sperzieboontjes
0 Comments:
Post a Comment
<< Home